Print Voeg bladwijzer toe

Aantekeningen


Treffers 10,951 t/m 11,000 van 11,010

      «Vorige «1 ... 216 217 218 219 220 221 Volgende»

 #   Aantekeningen   Verbonden met 
10951 Wat mijn opa na zijn diensttijd bijde Marine tot aan zijn trouwenheeft gedaan weet ik niet. Hij schijnt metaalbewerker te zijn geweest. Hij woonde toen bij zijnvader aan de Hoogravenseweg te Utrecht en daar moet hij zijn toe-komstige vrouw Clasina Veerman hebben ontmoet. Ze werkte bij het Utrechtsch Nieuwsblad, eerst in de drukkerij en binderij, later op de administratie. Ze was erg blij toen ik op een drukkerij als zetter ging werken: ‘typografen zijn heren’ zeize. Ik laat het oordeel gaarne aan de lezer over. Op 21 juni 1916 zijn ze getrouwden in Zaandam gaan wonen. Ze woonden in een buurt met Russische straatnamen. Rond 1680 heeft tsaar Peter de Grote in Zaandam daar gewoond met een grote staf om zich heen om de Nederlandse scheepsbouw te leren. Mijn grootouders woonden toen inde Jassykoffstraat (hij was een Russisch letterkundige in de 19eeeuw). Mijn opa ging werken bij de ‘Artil-lerie-inrichtingen Hembrug’ in Am-sterdam. Vermoedelijk werkte zijn broer Gijsbert daar al. Het was midden in de Eerste Wereldoorlogen honderdduizenden Nederlandse mannen waren gemobiliseerd. Het leger had veel wapens en munitie nodig en het merendeel werd daar geproduceerd. Ze kregen hun eerste kind, een zoontje, dat de naam Hendrik kreeg. Hij is geboren op 21 april 1917. In de nacht van 22 op23 april huilde hij even en toen werd het stil. Mijn grootouders dachten dat hij weer sliep en schon-ker geen aandacht aan. ’s Morgens haalde mijn oma hem uit de wieg. Hij was overleden en aan één kant blauw. Mijn opa, maar vooral mij noma zijn die schok nooit meer te boven gekomen. Samen met de kerkhofbeheerder hebben mij opa en zijn broer Gijsbert het kind begraven. Mijn oma was overspannen en kon het niet aan. Ze heeft een tijdje bij haar familie in Utrecht gewoond. Na korte tijd zijn ze naar Amsterdam naar de Kattenburger-dwarsstraat verhuisd. Ze woonden op de derde etage. Mijn oma wilde niet meer wonen in het huis waar haar kind gestorven was. Ik weet dat de oudste zuster van mijn opa Sjouwke Leijenaar en haar man Johan Kimmel toen een korte perio-de in Nederland zijn geweest. Waarom weet ik niet, maar wel dat ze mooie meubels hadden en die bij hun vertrek naar Nederlands Indië cadeau hebben gedaan. Op 9 april 1918 werd er een dochtertje geboren. Mijn opa kwam thuis van zijn werk en de buurvrou-wen stonden hem op te wachten en riepen: ‘Leijenaar, je hebt een doch-ter!’ Haar naam werd Wilhelmina, roepnaam Mina of Mien, mijn moeder. Voor de geboorte had mijn oma op het Waterlooplein een mooie gebruikte Duitse hangklok gezien. Die wilde ze graag hebben. Meteen na de geboorte is mijn opa daar gaan kijken en de klok was er nog. Hij heeft hem gekocht en is al die jaren in de familie gebleven. Nu hangt hij bij mij in de woonkamer.

De Spaanse griep is onze familieniet voorbijgegaan. Gijsbert Leije-naar trouwde op 4 juli 1917 met Dina Haseleger en anderhalf jaar later stierf ze eraan. Hij stond bekend als een vrolijk en altijd opti-mistisch mens maar dit kon hij niet verwerken en raakte aan de drank. Op een dag was hij zo dronken dat hij in een Amsterdamse gracht viel. Op het nippertje is hij gered. Daarna ging het wat beter; hij is hertrouwd, maar de rest van zijn leven had hij een somber karakter. De humor was verdwenen.

Omdat de oorlog was afgelopen en er veel minder vraag naar wapens en muni-tie was, dreigden er ontslagen. Dat,in combinatie met de grote socialeonrust in die tijd, mondde uit in grote stakingen. Ook bij de Hem-brug. Werk willigen zoals mijn opa werden ‘snorders’ genoemd en waren hun leven niet zeker en daar-om durfden ze niet naar hun werkte gaan. In de stad liepen knok-ploegen en riepen: ‘zijn hier nogsnorders?’ Uiteindelijk werd hij toch als staker aangemerkt en ontslagen. Wat nu? Er moest brood op de plank komen en het gezin verhuisde nar Utrecht. Ze kregen een huis aande Saturnusstraat in in zgn. ‘Plane-tenbuurt’ in de buurt van het tegen-woordige stadion van FC Utrecht.Ik weet dat mijn opa daar als ‘loswerkman’ gewerkt heeft; dat bete-kende dat hij af en toe werk had. Het zal geen vetpot zijn geweest.Linksboven een foto van mijn moe-der en haar broer Henk (matrozen-kleding was in die tijd in de mode,maar had hij toen al zeemansaspira-ties?).Ze hebben hun leven lang een ‘broer-zus’ verhouding gehad, netals mijn vader met zijn oudste zuster Gré. Mijn moeder zag ome Henk altijd als haar kleine broertje.In die tijd moesten bij mijn moederde amandelen geknipt worden endat gebeurde niet zachtzinnig. Zewerd vastgebonden in een stoel enna afloop kreeg ze watten in haarmond tegen het bloeden. Een paarweken later moest ze terugkomenvoor controle. Ome Henk herkendede verpleegster, rende naar haartoe, schopte tegen haar schenen enriep ‘rot zuster, rot zuster’.Langzamerhand komen onze fami-lielijnen nu samen. Er kwam eenbrief uit Ede. Hij was van mijnopa’s oudere broer Cornelus. Hij werkte eerst bij de rubberfabriek‘Hevea’ bij Oosterbeek. Zijn broer Nico (het zwarte schaap, zie defamiliebeschrijving) had toen al een klein aannemersbedrijf in de buurtvan Arnhem en had voor zijn broerdaar werk geregeld. Dat was hij ookwel moreel verplicht, want zijnbroer was getrouwd met MariaAletta Cabo, die van Nico in ver-wachting was, maar hij weigerdemet haar te trouwen. Cornelusheeft de familie-eer hooggehoudenen is met haar getrouwd (zie hunfamiliebeschrijving verderop).Daar werd het basisproduct latex,het was het witte sap uit de tropi-sche latexboom, verwerkt tot rub-ber. Het sap kwam voornamelijk uitNederlands Indië en Brazilië. Defabriek bouwde, net als de ENKA,huizen voor haar personeel. Hetwas van origine een Britse firma ende huizen werden in die stijlgebouwd. Ze hadden rieten dakenen Britse architectuur. Het werdeen eigen dorp onder de naamHeveadorp, dat nu nog bestaat.Vele van die huizen staan er nog enhet is de moeite waard als je in debuurt bent er een omweg voor temaken.

Mijn oma was een stadsmens, zehad wilde niet naar ‘dat dorp’ ver-huizen maar er was geen keus. Hetgezin verhuisde naar Ede en kreegeen woning aan de Nijverheidslaan.Mijn opa ging werken in de energie-centrale van de fabriek. Zijn werkbetond voornamelijk uit het inploegendienst kolen kruien en datheeft hij tot aan zijn pensioengedaan. Het is een wonder dat hijnog 72 jaar oud mocht worden.Op 1 oktober 1925 werd nog eenkind geboren: Age Bastiaan. Mijnopa wilde hem niet naar zijn vadervernoemen, maar mijn oma stonderop: het was nu eenmaal familie-traditie.
 
Gezin: Bastiaan Age Leijenaar / Clasina Veerman (F2784)
 
10952 weduwe van Izaak Visser Gezin: Willem Schrijver / Pietertje Bijl (F1043)
 
10953 Weduwe van Reinier Reinierszn Schollaert, dochter van Cent Engelse en Neeltje Ariens. Zij woonden toentertijd in Zuidland; Jacobus Overgaauw woonde voordien te Vlaardingen. Hij werd in dec 1723 genoteerd als van Zuidland ingekomen lidmaat van de NHG Oudenhoorn. Gezin: Jacob Janszn Overgaauw / Leentje Cents van der Dam (F5981)
 
10954 Weduwe, 2 kinderen. Jongejan, Magdaleentje (I14497)
 
10955 Weduwe, zonder kinderen. Tuinder, Maartje (I16100)
 
10956 weduwnaar van Elizabeth Mulder; weduwe van Pieter Vermeulen Gezin: Cornelis van Eijsden / Maria Bestebreurtje (F1220)
 
10957 weduwnaar van Geertruij Buijssert; grootouders bruid vermeld Gezin: Arij van Rij / Geertje van Boxtel (F6039)
 
10958 weduwnaar van Jacoba Burger Gezin: Pieter van 't Hof / Josina van Leeuwen (F4547)
 
10959 weduwnaar van Johanna van Putten Gezin: Pieter Capteijn / Maartje Bestebreurtje (F4559)
 
10960 weduwnaar van Trijntje Roskam; weduwe van Jacob Visser Gezin: Arij van den Berg / Catharina Landman (F4540)
 
10961 Weduwnaar. 1 Kind. Houtekar, Cornelis (I4799)
 
10962 Wegens gebrek aan woonruimte in Zuidland woonden ze na hun huwelijk aan de Haasdijk te Abbenbroek, waar ze het woonhuis van de boerderij van L. van Marion hadden gehuurd. Op 7 oktober 1944 verhuisden ze naar de Barakken in Zuidland, in het leeggekomen huisje van de familie Van Trigt-Van Meggelen die naar Rotterdam was geevacueerd. Na de oorlog in 1945 werd het Pittenissie aan de Gooidijk hun woning, daarna de Drogendijk en vanaf 1948 aan de Gooidijk 447 (nu Stationsweg 20). Nadat Francina in 2002 verhuisd was naar Bernissesteyn werd het huis verkocht.

Ze kregen samen zes kinderen (Pieter (1941), Jan Johan (1942), Andries Frans (1944), doodgeboren kindje (1948), Bastiaan Lourens (1950), Frank Cornelis (1955). 
Gezin: Andries van Meggelen / Francina van Doorn (F6089)
 
10963 WILHELMINA KUYPER was born to Marinus and Adriana (Buitendyk) Overgaauw on October 14, 1925 on a farm near Leota, Minnesota. When she was a small child, she moved with her parents to a farm by Woodstock, Minnesota where she was raised and attended country school. Upon completion of her education, she helped at home and on the family farm. On January 8, 1950, she was united in marriage to Gilbert Kuyper at the Christian Reformed Church in Holland, Minnesota. Following their marriage, they lived on a farm near Holland, Minnesota. In 1968, they purchased a farm north of Woodstock, Minnesota. During this time, Willie stayed at home to raise their children and to help with the farm work. In 1991, they built a new home in Pipestone, Minnesota. She was diagnosed as having Alzheimer’s disease in 2006. On August 1, 2011, she became a resident of the Good Samaritan Communities of Pipestone where she lived until her death on Monday, April 27, 2015 at the age of 89 years, six months and 13 days.

While living in the Holland-Woodstock area, she and her husband were members of the Christian Reformed Church in Holland. When they moved to Pipestone, they became members of the Christian Reformed Church there. She was an active church member, being involved in the Girls Society as a young person, and then the Ladies Aid after she was married. She enjoyed traveling, and she and her husband spent time each winter in Arizona while her daughter lived there. She was an excellent cook and an immaculate housekeeper. Willie was a gentle soul and always had a smile for everyone. She will be remembered for her famous Mounds bars, the way she poured coffee and her signature double wave goodbye.

She is lovingly remembered by her husband of 65 years, Gilbert Kuyper of Pipestone, Minnesota; three children, Gloria Fischer and her husband Dan of Wadena, Minnesota, Marlyn Kuyper and his wife Pam of Holland, Minnesota, and Myron Kuyper and his wife Laurie of Cottonwood, Minnesota; eight grandchildren; 17 great-grandchildren; three great-great-grandchildren; two brothers, Case Overgaauw and his wife Joan of Bellflower, California and Peter Overgaauw and his wife Marjory of Kent, Washington; and two sisters, Cornelia Zeinstra of Pipestone, Minnesota and Jacoba Boersma of Pipestone, Minnesota; and two sisters-in-law, Carol Overgaauw of Mercedes, Texas and Johanna Overgaauw of Ontario, California. She was preceded in death by her parents; one great-granddaughter, Heather Williams; five brothers, Jake, Frank, Willis, John and Adrian Overgaauw; and one sister Pearl Smith.
 
Overgaauw, Wilhelmina (I18420)
 
10964 Willem de Labije en Maria Hartwijk en hun kinderen Pieter Willemse en Hillegonda op 28 april 1770 van Schoonhoven naar Nieuw-Beijerland, vandaar op 9 nov 1778 naar Zuidland. Gezin: Willem de Labije / Maria Hardwijk (F1739)
 
10965 William “Bill” Alphenaar, age 86, of Grand Haven passed away Wednesday, July 29, 2015.

He is survived by his wife, Claudia (VanWalbeck); children: Carol (Tim) Deiters of Grand Haven, Bill (Judy) Alphenaar Jr. of Grand Rapids, David (Hollie) Alphenaar of Grand Haven and Curtis (Melinda Kemp) Alphenaar of Bear Lake; nine grandchildren and three great-grandchildren.

Bill served his country in the Army during the war, stationed in Germany. He was a graduate of Calvin College, and worked many years as a carpenter and a teacher of Latin and German at Western Michigan Christian High School, and also served as the tennis coach, a sport he came to love and enjoyed playing into his early 80s.

Surviving brothers and sisters: Fran Mejeur, Betty VerBeek, Fred Alphenaar, Anne Woltersom and Helen Jacobsen.

The Memorial Service will be held Sunday, August 30, at 3 p.m. at Second Christian Reformed Church of Grand Haven. Memorial contributions may be given to Second CRC or Western Michigan Christian High School. 
Alphenaar, William John (I18927)
 
10966 Willis Overgaauw, 75, died Monday, March 2, 2009 in Upland, Calif.

Graveside service was held on Saturday, March 7 at Bellevue Memorial Park, Ontario, Calif., with funeral services that same day at The Bridge Church in Chino, Calif.

Pallbearers were Adrienne Bouwman, Michael Overgaauw, Derek Overgaauw, Zachary Overgaauw, Jaron Bouwman, Marlo Overgaauw, and Gary Overgaauw.
Honorary pallbearers were Al Bosch, Terry Myers, Willie Knevelbaard, Dave Van Leeuwen, Ray Robinson, Ronald Schloss, Earl Vander Schaaf.

Willis (Willie) Overaauw was born August 11, 1933 in Woodstock to Marinus and Adrianna Overgaauw. His early childhood years were spent on a farm in Minnesota.
He met his wife of 50 years, Johanna Fikse, after moving to California. They were married on May 9, 1958. They lived in Artesia, Calif., for five years and moved to Ontario to begin a ready mix concrete business. He was the owner of Mission Ready Mix, Inc.

He was a member of The Bridge Church.

He is survived by his wife, Johanna; daughter Joreen Bouwman and son, Gregory Overgaauw, Ontario; daughter-in-law Shelly Overgaauw Guerra, Long Beach, Calif.; five grandchildren; brothers, John (Carol), Mercedes, Texas; Case (Joan), Lakewood, Calif.; Peter (Margie), Kent, Wash.; Adrian (Joann), St. Paul; sisters, Pearl Smith, Pipestone; Wilhelmina (Gilbert) Kuyper, Pipestone; Cornelia Zeinstra, Holland; Jacoba Boersma, Pipestone.

He was preceded in death by his oldest son, Mark; two sisters and two brothers. 
Overgaauw, Willie (I19966)
 
10967 Wonende te Rotterdam Herrewijnen, Arie (I11982)
 
10968 Wonende te stoomboot 'Spuistroom' liggende aan de haven. Gezin: Pieter Ewijk / Jannigje den Boer (F8873)
 
10969 Wonende te Velgersdijk. de Labije, Cornelia (I13812)
 
10970 Wonende te Zuidland. de Hoog, Jannetje Johanna (I13081)
 
10971 Woonachtig aan het Lange Slop. Gezin: Gerrit Monster / Lijdia van der Wagt (F2294)
 
10972 Woonachtig te Waverveen. van der Zaag, Ds. Evert Cornelis (I22433)
 
10973 Woonachtig te Zuidland van der Wagt, Willem (I6163)
 
10974 Woonde bij overlijden op huisnr 133 te Zuidland. Landman, Pleuntje (I14931)
 
10975 Woonden in Simonshaven, hadden een bakkerij, annex café en postkantoor. Gezin: Arij Dubel / Cornelia Jannetje Elsje van Trigt (F6431)
 
10976 Woonplaats: onder Velgersdijk. Schuddebeurs, Leendert (I13834)
 
10977 Wordt in testament van 1677 niet genoemd. van Hasselt, Ariaantje Salomons (I25312)
 
10978 Ze kregen drie kinderen (Jan (1939), Jacob (1940) en Adriaan (1945). Gezin: Cornelis van Meggelen / Dirkje Verheij (F6083)
 
10979 Ze woonden na hun huwelijk te Zuidland aan achtereenvolgens de Breedstraat, het Hoofd, de Molendijk en de Ring (nr 11). Jacob woonde vanaf 1944 in Naaldwijk. Gezin: Jacob van Meurs / Geertrui van Meggelen (F192)
 
10980 Ze woonden te Abbenbroek tot 26 april 1887, daarna te Zuidland aan de Ring, de Breedstraat en de Gooidijk. Ze woonden later gescheiden. Aart Wolters woonde toen te Zuidland aan de Dorpsstraat, hoek Nijverheidstraat.
Bij overlijden van Aart woonde hij aan de Almondstraat 78a te Rotterdam. In deze straat woonden ook zijn kinderen Christina en Piet. Elk van hen had daar een waterstokerij. 
Gezin: Aart Wolters / Janna van Meggelen (F959)
 
10981 Ze woonden te Zuidland aan de Barakken 125 en vanaf april 1931 aan de Welleweg 115, vanaf juli 1936 aan de Gooidijk 447, vnaaf september 1948 aan de Verlorenkost 407 (later gewijzigd in nr 2). Op 8 maart 1982 verhuisde Jakobus naar het bejaardenhuis De Marckenburgh te Spijkenisse.

Ze hadden twee kinderen. 
Gezin: Jacobus van Meggelen / Kommerina van Gijzen (F2183)
 
10982 Ze woonden te Zuidland aan het Lange Slop (Dorpstraat) achter de Cooperatie. Vanaf 1 september 1933 aan de Barakken (met onderbreking tussen juni 1944 tot juli 1945 toen ze in Rotterdam woonden).
De cooperatie (plaatselijk bekend als de Koperetief) werd gerund door Goos (Koperen Goos) stond aan het Lange Slop en is bij het bombardement van Zuidland in de oorlog verloren gegaan. Na de wederopbouw was hier de winkel van Piet Bezemer. Goose was 51 (1922) toen hij de winkel ging beheren. 
Gezin: Goose van Trigt / Pietertje van Meggelen (F634)
 
10983 Ze woonden te Zuidland vanaf 1926 aan de Kerkweg 366 (op 1 mei 1960 gewijzigd in Huis en Hof 1, later gewijzigd in Julianastraat). Tijdens de indunatie 1944-1945 te Rhoon.

Joris was in 1938-1939 TBC-patient en kuurde in Sonnevanck te Harderwijk, een kuuroord van de op 12 juli 1905 te Utrecht opgerichte 'Vereniging tot Christelijk Hulpbetoon aan tuberculose-lijders.

Ze kregen tien kinderen. 
Gezin: Joris van Meggelen / Adriana van der Wacht (F157)
 
10984 Ze woonden vanaf 1926 aan de Kerkweg 365 (later 42). Tijdens de indunatie van 1944-45 in Rhoon.

Verder nog de kinderen: Krijntje (1927), Leendert (1928) en Ingetje (1930). Pagina 121 (genealogie van Meggelen). 
Gezin: Arie van Gijzen / Cornelia van Meggelen (F2687)
 
10985 Ze woonden vanaf september 1929 te Rotterdam.

Het gezin kreeg vier kinderen, allen geboren te Rotterdam (Jan (1931), jacob (1935), Adriaan Frans (1941) en Francina Adriana Aaltje (1950). 
Gezin: Jan van Meggelen / Adriaantje Aaltje van Eersel (F2292)
 
10986 Zelfde: https://www.wiewaswie.nl/personen-zoeken/zoeken/document/a2apersonid/88221867/srcid/22621681/oid/1 Lageweg, Elizabeth (I5569)
 
10987 Zij erkennen een dochter. Gezin: Leendert Gotschall / Pietertje Hogenboom (F4604)
 
10988 Zij hadden vijf (niet Zuidlandse) kinderen: Adriaan Jacob, Teunis, Jacob, Petronella Cornelia en Jannetje (allen geboren in Vlaardingen). Gezin: Pieter Jacob Overgaauw / Meintje van der Schaft (F6009)
 
10989 Zij hebben gewoond aan de Molendijk en later aan de Kerkweg te Zuidland. Gezin: Daniel van der Wagt / Pietertje Hoogwerf (F2267)
 
10990 Zij kregen zes kinderen te Zuidland (Sietje, Jacob, Pieter, Cornelis, Jan en Aria). Gezin: Adam van Meggelen / Elisabeth Oosthoek (F6092)
 
10991 Zij woonden (1829) Zwartewaal in huis nr 20, (1836) Zuidland in huis nr 71, (1838) Heerenweg 90 en (1851) in huis nr 24 aldaar.
Cornelis sloot in 1819 een contract van plaatsvervanging Nationale Militie: Hij, geloot hebbende in de gemeente Zuidland, ligting 1819, getrokken hebbende N3 van de eene zijde en van de andere zijde Frans Wolfgarde, gepasporteerd militair thans wonende te 's-Gravenhage, die verklaart bij de Nationale Militie te willen dienen in de plaats van Cornelis Overgaauw tegen betaling van een sommma van 200 Nederlandse guldens welke zal moeten worden gestort in de Bataillonskas bij somma van 50 guldens op de 1e januari 1820 en de daarop eerstvolgende drie maanden, waarvan alle drie maanden tien guldens zullen worden afgegeven aan Agnieta Woordman, huisvrouw van Frans Wolfgarde en het resterende bij het einde van de dienst worden genoten.

 
Gezin: Cornelis Overgaauw / Pietertje de Kok (F1272)
 
10992 Zij woonden (1898) Vlaardingen, Schiedamsche Steeg 19; (1907-1943) te Velsen, Huijgenstraat 29 en 52. Nadien ging Adriaantje Overgaauw wonen in Haarlem en Amsterdam; vanaf 1945 te Zuidland, Kerkweg 349A bij haar zuster Maartje. Adriaantje verdronk te Zuidland tijdens de watersnoodramp van 1953. Gezin: Frans Kwak / Adriaantje Overgaauw (F3272)
 
10993 Zij woonden (1902) Binnensingel 207 Vlaardingen, (1934) Gooidijk 439 Zuidland, (1936) Eendrachtstraat 77 Vlaardingen en (1953) Emmastraat 71 Vlaardingen. Gezin: Leendert Poldervaart / Ingetje Overgaauw (F3156)
 
10994 Zij woonden (1908) Rotterdam, Wapenstraat 51; (1933) Zuidland Kerkweg 349A. Maartje Overgaauw woonde daarna Rotterdam, Klosstraat 19B en in 1945 weer in Zuidland, Kerkweg 349A. Maartje verdronk tijdens de watersnoodramp van 1953 in Zuidland. Gezin: Hendrik van Kapel / Maartje Overgaauw (F3105)
 
10995 Zij woonden (1908) te Zuidland aan de Achterweg (1912) Naaldwijk, Pijnacker Hordijklaan 32, later mariendijk 29, 109,169). Gezin: Jan Overgaauw / Maria Wolters (F577)
 
10996 Zij woonden (1922) Oud 5/116 gewijzigd in Brakken 137 te Zuidland; (1931) woonde Zoetje aan de Verlorenkost 414 te Zuidland. Gezin: Jan Kruik / Zoetje Overgaauw (F2557)
 
10997 Zij woonden aan de Molendijk te Zuidland. Gezin: Willem de Hoog / Pietertje Overgaauw (F236)
 
10998 Zij woonden eerst in Zuidland, Hoofd 56, daarna Achterweg 219 en Welleweg 434 (later nijverheidsstraat 434). Gezin: Arie Koornneef / Ingetje Overgaauw (F2454)
 
10999 Zij woonden Rotterdam (1913) Crooswijk, Oudaenstraat, (1916) Jonker Franshof (1917) Grote Lindtstraat 13 (1929) Klosstraat 19B. Gezin: Pieter Overgaauw / Jacomijntje Bijl (F2880)
 
11000 Zij woonden te Zuidland (1929) Brakken; (1931) Beeldsweg 479; wegens inundatie Honselersdijk (1944) Noorduijnstraat 31, daarna Vinkensteijnstraat 36 te Kwintsheul; (1945) Simonshaven; Zuidland (1945) Beeldsweg 479 (later hernummerd naar 13). Gezin: Pieter Verheij / Adriana Overgaauw (F2302)
 

      «Vorige «1 ... 216 217 218 219 220 221 Volgende»